Keto Peanut Butter Cups - Keys Nutrition
Mar 26, 2021Keys Nutrition
Steps
Méthode :Préparer un gros moule à muffins de 12 cavités avec des coupelles de papier parchemin. (ou 24 minis coupelles) Faire fondre la moitié des brisures de chocolat noir sans sucre avec la moitié de l’huile de coco, 1/2 cuillère à thé d’extrait de vanille et une seule des cuillères à soupe de poudre de cacao. Remplir vos cavités également. Mettre au réfrigérateur quelques minutes. Pendant ce temps faire chauffer votre beurre d’arachide. Ajouter le Swerve en poudre (allez-y au goût) et la farine d’amandes, bien mélanger et verser sur les fonds chocolatés figés. Remettre à nouveau au réfrigérateur au moins 15 min. Refaire l’étape du chocolat avec l’autre moitié des ingrédient. Se conserve au congélateur.
Here is a keto alternative recipe to the famous “Reese’s” 🍫🥜
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Ingredients :
• 3 1/2 tsp. tablespoon of natural peanut butter (available here)
• 2 to 4 tbsp. tablespoon of Swerve powder (available here)
• 1 1/2 tsp. teaspoon of almond flour (available here)
• 4 tbsp. tbsp (divided in 2) coconut oil (available here)
• 2 tbsp. tablespoons (divided in 2) of pure cocoa powder (available here)
• 10 oz (divided in half) sugar-free dark chocolate chips (available here)
• 1 C. teaspoon (divided into 2) vanilla extract
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Method :
Prepare a large 12-cavity muffin tin with parchment paper cups. (or 24 mini cups) Melt half the sugar-free dark chocolate chips with half the coconut oil, 1/2 teaspoon vanilla extract and just one tablespoon of cocoa powder. Fill your cavities as well. Place in the refrigerator for a few minutes. Meanwhile, heat your peanut butter. Add the Swerve powder (to taste) and the almond flour, mix well and pour over the frozen chocolate bases. Return to the refrigerator again for at least 15 minutes. Repeat the chocolate step with the other half of the ingredients. Store in the freezer.
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Makes 12 cups or 24 minis.
[3g net carbs per cup]
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Credit: Vicky Lachance and modified by Alexandra Mineau
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